Qysh me i pastru mushkëritë?

1.Hapi i parë drejtë pastrimit të mushërive për 3 ditë është largimi i produkteve qumështore nga dieta juaj ditore.

Në ditën e parë të pastrimit, pini një caj bimor para se të flini.

mushkeri-3

2.Të nesërmen në mëngjes lëngun e dy limonave e shtoni në 250 ml ujë.

Konsumoni edhe 250 ml lëng kokosi apo grejfruti.

3.Mes mëngjesit dhe drekës duhet të pini 300 ml  lëng karrote, pasi që ky lëng ndihmon në alkalinizimin e gjakut.

mushkeri-2

4.Në drekë pini 300 ml lëng të pasur me kalium.

5.Para se të flini pini edhe një gotë lëng boronice.

Ky regjim ditor të përsëritet për 3 ditë.

mushkeri-1

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?