Qysh me pastru lavatriqen për pastrimin e enëve?

1.Largoni raftin e fundit dhe spërkatni me uthull brendinë e lavatriqes.

ene-1

2.Me leckë të pastër pastroni gjithë hapësirën e lavatriqes.

ene-2

3.Vendosni raftin e larguar në vendin e tij, dhe vendosni një gotë uthull brenda në lavatriqe.

ene-3

4.Shtoni një gotë sodë bikarboni dhe aktivizoni lavatriqen pa enë brenda.

ene-4

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet?

Qysh me i largu njollat e stilolapsit?