Qysh me i pastru jastekët?

Jastekët e gjumit duhet të pastrohen të paktën 1 herë në 3 muaj, për të larguar qelizat e lëkurës, bakteriet, dhe yndyrën që prodhon lëkura dhe koka.

jastek 1

1.Në lavatriqe vendosni ½ gote sodë për rroba.

jastek 2

2.Shtoni zbutësin për rroba.

jastek 3

3.Vendosni vetëm nga 1 jastëk në lavatriqe pasi të jetë shtuar soda dhe zbutësi, dhe lejoni të thahen në ambient të jashtëm para se ti përdorni përsëri.

jastek 4

Qysh me i ditë arsyet e djersitjes gjatë natës?

Qysh me parandalu shfaqjen e alergjisë?