Qysh me i pastru furçat e ngjyrave për akril?

1.Pas pikturimit me ngjyra akrili, shpërlani furçat nën ujë të ftohtë.

Mundohuni ti ndani fijet nga njëra tjetra.

brusha 1

2.Sigurohuni që e gjithë ngjyra është larguar, derisa të kalojë uji i pastër nga furça.

brusha 2

3.Aplikoni pastaj në furçë një sasi të vogël të zbutësit për flokë apo shampos për duar.

brusha 3

4.Shpërlani dhe me anë të një peshqiri thani ato.

brusha 4

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?