Qysh me i pastru frutat dhe perimet?

Përbërësit:

  • 1 gotë ujë
  • ½ gote uthull të bardhë.

fruta-1

1.Në një shishe me spërkatës shtoni ujin dhe uthullën e bardhë.

fruta-2

2.Spërkatni frutat dhe perimet, dhe nëse nevojitet fërkoni me ndonjë furcë të pastër lëkurën e perimeve apo frutave.

fruta-3

3.Shpërlani me ujë të ftohtë.

fruta-4

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet?

Qysh me i largu njollat e stilolapsit?