Qysh me pastru akullin nga xhamat e makinës?

Vozitja me akull në xhama është e pasigurt,  dhe largimi i akullit duke e gërryer me gërryes akulli merr shumë kohë.

1.Një metodë për pastrimin e akullit nga xhamat është shumë e shpejtë, dhe nevojitet vetëm një kovë me ujë të ngrohtë.

2.Zbrazni kovën me ujë mbi xhama nga jashtë.

3.Me anë të një lecke të tharë largoni pjesën e mbetur të akullit.

Në zonat me delikate nëse nuk mund ta largoni akullin me leckë, merrni një kartelë të bankës dhe gërryeni me anë të saj.

Qysh Me Ndeze Makinen?

Qysh Me Nderru Filterin e Ajrit ne Makine?