Qysh me parandalu skuqjen nga pelenat tek foshnjet?

1.Kur të pastroni rrobat e foshnjes përdorni detergjent pa parfum dhe shtesa tjera të dëmshme. Zbutësit e tekstilit duhet evituar patjetër.

bebe 2

2.Lëkura e foshnjes duhet të hidratohet shumë me kremë pa aromë menjëherë pas pastrimit të foshnjes, që të parandalohet tharja e lëkurës.

bebe 1

3.Keni kujdes me ekspozimin e foshnjës në diell, kur dilni jashtë në kohë me diell ju duhet ti vendosni foshnjës kapelë, ti vishni rrobe me mëngë të gjata si dhe të aplikoni kremë për mbrojtje nga rrezet e diellit me SPF të paktën 15.

Për foshnje më të vogla se gjashtë muaj, aplikoni kremën kundër rrezeve të diellit në pjesë të vogla që janë të vështira për t`u mbuluar,sikurse duart dhe fytyra.

bebe 3

Qysh me ditë pse fëmijët bëhen agresivë?

Qysh me e zhvillu ndjenjën e dhembshurisë tek fëmijët?