Qysh me parandalu rënien e flokëve?

Përbërësit:

  • 1 lugë mjaltë
  • 1 e verdhë e vezës
  • Vaj ricini
  • Kapsula me vitaminë E.

Për përgaditjen e kësaj maske të shkëlqyeshme dhe efektive duhet të kombinoni në një enë mjaltën, të verdhën e vezës dhe vajin e ricinit në sasi të dëshirueshme.

Për benefite apo përfitime të shtuara shtoni përmbajtjen e disa kapsulave në përzierje.

Aplikoni maskën në rrënjë dhe në gjatësinë e flokut.

Mbështillni flokët në peshqir të nxehtë dhe prisni të paktën 1 orë para se ti lani ato.

Preferohet të shpërlani flokët nga kjo maskë me shampo bebesh.

floke

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?