Qysh me parandalu dëmtimin e flokëve?

1.Zgjidhni shampon të bazuar në ujë, i cili nuk ka shumë kemikale e sulfate sepse ato shkatërrojnë yndyrën e flokëve.

floket-2

2.Krehja e flokëve të lagura shkakton dëmtimin e flokëve, prandaj krehni flokët para se ti lani ato dhe pasi të jenë tharë plotësisht.

floke-1

3.Aplikoni kondicioner apo maskë për zbutjen e flokëve vetëm nga gjysma e gjatësisë deri tek majat e flokëve.

floket-3

4.Mos aplikoni nxehtësi nga pajisjet e ndryshme pa u siguruar se janë tharë flokët plotësisht.

floket-4

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?