Qysh me organizu banesën me hapësirë të vogël?

1.Ky apartament 35 m2 përdor mure qelqi të brendshme për të krijuar dhomë gjumi, gjë që e bën shtëpinë të mos duket e nxënë dhe e ndarë me mure.

banesa-1

2.Dhoma më e ngushtë është ajo e ndejës, e cila ka hapësirën e mjaftueshme vetëm për një divan të rehatshëm.

banesa-2

3.Në vend që të zë hapësirë të veçantë për pjesën e kuzhinës, ky plan përmban një mini bar të vogël për ngrënie mëngjesi, e që vazhdon më pas me elementet e kuzhinës.

banesa-3

4.Dhoma e gjumit është e vogël, por dritaret janë të mëdha dhe ofrojnë relaks të vërtetë gjumi.

banesa-4

5.Sirtaret dhe raftet janë të koordinuar mirë dhe nuk zënë vend shumë duke mundësuar magazinim të dobishëm.

banesa-5

6.Në banjo, sipërfaqet reflektuese janë gjithmonë një domosdoshmëri, por këtu në mënyrë të veçantë i japin ndriçim kësaj hapësire tejet të vogël.

banesa-6