Qysh me ngjyros drurin?

1.Qfarëdo lloji të ngjyrës që dëshironi të aplikoni në dru, sigurohuni të jetë ngjyrë e kualitetit të lartë.

druri-5

2.Zhytni 1/3 e furcës së ngjyrës në ngjyrë.

druri-1

3.Filloni nga lartë-poshtë, duke aplikuar disa shtresa derisa të mbulohet plotëisht dhe njësoj në të gjitha anët druri.

druri-2

4.Prisni derisa të jetë tharë ngjyra plotësisht, para se të përsërisni procesin edhe një herë.

druri-3

5.Pasi të jetë tharë ngjyra me anë të letërgërryesit largoni copat e ngjyrës apo pluhurit që mund të jenë mbledhur mbi ngjyrë.

druri-4

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?