Qysh me ndryshu fjalëkalimin e wireless-it?

WiFi_icon

Për të ndryshuar fjalëkalimin e wireless është e thjeshtë, por e nevojshme, sepse shpesh herë ndodh që dikush përdor wirelessin tuaj dhe e keqpërdor atë duke shkarkuar, dhe duke ju dëmtuar juve.

Hapi 1:
Hapni një shfletues interneti (p.sh Google Chrome) dhe në shiritin për kërkim shkruani tplinklogin.net

Hapi 2:
Hapet një kornizë e cila kërkon një emër përdorues-username, dhe një fjalëkalim-password, që të dyja janë admin

Hapi 3:
Pasi të kyçeni në anën e majtë zgjedhni opcionin Wireless, pastaj nën opcionin Wireless security.

Hapi 4:
Tek korniza ku shkruan “Password”, shkruajeni fjalëkalimin e ri, pra aty gjendet fjalëkalimi i vjetër natyrisht.

Hapi 5:
Pastaj klikoni “Save”, dhe pas një restartimi të kompjuterit, do të aktivizohet fjalëkalimi i ri.

 • Milotr

  por mua num me ben admin admin nuk e di se si eshte emri dhe paswordi ?

 • llapiani

  qka ka te bej ristartimi i pc me ndrrimin e passwordit te wifi ??
  asgje
  e dyta , ky o veq ni lloj i AP qe te tjert kto nuk funksionojn
  e 3 se ke permen qysh me i gjet ip e routerit
  e 4 se ke permen nese sja din username dhe password qysh me resetu
  e 5 qa kishe ba ti mas me kan DHCP e aktivizume
  e 6 cilat standarte te indentifikimt me i vendos e shum e shum tjera

 • art

  maspari linkun u dasht ju me qit me prek edhe me tu qel se po di cili osht masanej kur pe qeli qadmin aty po del veq qysh e siguru wierlessin jo me ndrru

 • blerim

  bukur

 • gezimi

  podu me lidh loptopin me wifi spom lidhet si pija vnoj passin wifis loptopi spo lidhet qkaduhet me prek a me vepru mu lidh….
  veq duhna melohn pa password edhe po lidhet loptopi amo pa password wifis…

 • Xhemo

  Ma shkurt e shqip: Qysh me ndryshu fjalëkalimin e patelit, ose thjesht pasin e patelit. Veç nji sugjerim dashamirës a? 😉

 • adem

  mir shum

 • Ylli

  Vetem perdoruesit e IPKO-s. Po si duhet te nderrohet passi te Kujtesa??

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?