Qysh me ndrru PIN-in e kartelës në bankomat për 50 sekonda?

Kartelat sot në botë përdoren jashtëzakonisht shumë për pagesa të ndryshme qoftë në dyqane apo edhe në internet, ndërsa shpesh ndodhë që të kemi kërkesë për ndërrim të pinit.

A mund të ndërrohet pini i kartelës? Definitivisht po! Kjo mund të jetë për shkaqe sigurie apo edhe dëshirë e klientëve të cilët preferojnë të ndërrojnë pinin. Banka ProCredit ofron këtë shërbim në secilin bankomat dhe në Zonat 24/7.

Klikoni Zonat 24/7 për lokacionet më të afërta.

Ndiqni videon udhëzuese për të parë hap pas hapi se si ta ndërroni pinin në bankomat:

Qysh me i pagu faturat KOS GIRO të lëshuara nga Dogana e Kosovës?

Qysh me pa bilancin e llogarisë në bankomat?