Qysh me zvogëlu barkun?

Barku juaj është një kërcënim i vazhduesh, i tepërt ja ç’është. Ai tenton të rritet, të fryhet jashtë dhe të jep përshtypjen e parë si shumë të ngathët. Këtu ju do të merrni disa përgjigjëje se si të zvogëloni barkun tuaj.

Për njerëzit të cilët janë duke u munduar që të heqin qafe stomakun e tyre në mënyrë natyrale përmes dietave, ushtrimeve , e bëjnë për një mënyrë më të shëndetshme të jetesës, dhe bëjnë mirë për këtë. Joga mund të jetë një nga mënyrat më efektive për të zvogëluar barkun tuaj. Ata të cilët janë të pasur dhe kanë besim në shkencën moderne , ata zgjedhin për trajtim lazerin.

Le të shkojmë në mënyrë të drejtë dhe shikoni këta tre hapa për të realizuar ëndërrën tuaj:

– Ushtrimet- kjo duhet të jetë një prioritet. Ju nuk mund vetëm të hani më pak dhe të mendoni se kjo është e mjaftueshme. Kryesore e forcës së muskujve  dhe çelësi për të forcuar muskujt e barkut dhe humbjes së shpejtë të yndyrës në bark.Pra punoni në muskujt tuaj kryesor më me zell. Gjithashtu mos qëndroni largnga peshat. Ju mund të pëdorni ngritjen e peshave në palestë si dhe pajisje të tjera të cilat ju ndihmojnë të reduktoni yndyrën e tepërt në barkun tuaj, edhe atë në kohë shumë të shpejtë.Ju gjithashtu munë të bëni ecje, vrapim, notim nëse keni kohë dhe energji.

-Zakonet e ushqimit- sjellni disa ndryshime në dietën tuaj. Gjëra të tilla si, të hani në një pjatë të vogël do të thotë të hani në sasi të vogla. Gjithashtu ju nuk duhet të mendoni se ushqimi jo i freskët ka më pak kalori, sepse ato përmbajnë sasi të mëdha të kalorive, dhe qëllimi juaj kryesor është që të merrni sa më pak kalori dhe t’i djegni më shumë. Gjithashtu shmanëjuni orizit, makaronave, bukës së bardhë, patateve, gjalpit dhe djathit të verdhë. Ushqimet e preferuara dhe pijet e preferuara gjithashtu duhet ti ndaloni nëse dëshironi që të zvogëloni barkun tuaj.

-Mënyra e jetesës- të hahet në kohën e duhur është shumë e rëndësishme. Ju nuk duhet të keni një ”drekë të vonuar” ose ” meze e pije’ në mesnatë. Këto mund të ndikojnë në rritje të përshpejtuar të barkut dhe gjithashtu janë jashtëzakonishtë të rrezikshme për zvogëlimin e barkut tuaj. Fleni heret, ngrihuni herët, thelbi është të jeni i disiplinuar njësoj sikur kur ishit një nxënës shkolle. Mos pini duhan dhe mos pini mbrëmjeve natën. Duhet të merrni 8 orë gjumë çdo ditë.

Disa këshilla më shumë për të zvogëluar barkun:

-Të jenë shumë të kujdesshëm, ndërsa bëni zgjedhjen e ushqimit tuaj. Shmangni ngrënë e ushqimeve të skuqura ose ushqimet me shumë kalori

-Pini shumë ujë,

-Hiq ushqimet e rënda gjatë natës,

-Shmangni edhe pickimet më të vogla të qokolladave, biskotave si dhe pijet e gazuara përshkak se përmbajnë sasi të madhe të kalorive,

-Shmangni qëndrimin ulur në një vend për një kohë të gjatë.

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?