Qysh me zgjedhë xhaketë për të blerë?

1.Gjerësia e jakës ndryshon sipas trendit.

Në modelin me jakë më të ngushtë do të dukeni më e dobët. Jakat me gjerësi prej 6-8 centimetra nuk dalin kurrë nga moda.

xhakete 3

2.Duhet të përfundojnë 2-3 centimetra nën kockat e kyçit të dorës.

Nëse xhaketa është mirë në gjoks dhe supe, por ka mëngë të gjata, mos merrni një numër më të vogël, por shkurtoni mëngët, sepse mëngët janë të lehta për tu rregulluar.

Young man and woman choosing suit jacket during apparel shopping at clothing store

3.Xhaketa pambuku dhe sakot janë të shkëlqyera për verës, por duhet ti rrini gati sepse edhe rrudhen.

Leshi është material i qëndrueshëm, që merr frymë dhe mbanë gjatë formën e xhaketës.

Nëse i shtohet deri në 10% poliestër rrudhja do të jetë më e vogël.

Confident handsome man with beard choosing a jacket in a suit shop.