Qysh me vozit biçikletën?

 

5454

Për fillestarë të cilët duan të vozisin biçikletën për herë të parë mund t’ia fillojnë duke duke ndjekur hapat.

Hapi 1
Gjeni një vend të sigurt për të praktikuar, sigurohuni që të jetë një vend larg rrugëve me automjete.

Hapi 2
Pajisuni me mbrojtëse për kokë, bërryla dhe gjunjë, edhe në rast të rrëzimit nuk  do të  lëndoheni.

Hapi 3
Shfrytëzoni edhe rrotat e vogla shtesë, do t’iu ndihmojnë për të mbajtur ekuilibrin gjatë vozitjes.

Hapi 4
Vozitni çdo ditë nga pak deri sa të përvetësoni vozitjen.

  • Ejona

    Hapi 5
    Mos u frigoni fare

Qysh me bo punim me ngjyra?

Qysh me festu ditën e numrit Pi (π)?