Qysh me votu për Aeroportin e Prishtinës si më të mirin në Evropë?

Të nominuarit janë të listuar në mënyrë alfabetike në çdo kategori.

Votimin mund t’a bëni duke e ndjekur udhëzimin më poshtë:

Hapi 1
Së pari regjistrohuni për të hapur llogari në mënyrë që të votoni. Një email për të verifikuar llogarinë do të ju dërgohet para se të ju mundësohet kyçja që të votoni.

Screen Shot 2015-05-14 at 14.55.37

Hapi 2
Në të njejtën faqe më poshtë duhet të klikoni në kutine e bardhë “I’m not a robot” dhe pastaj të klikoni në butonin “Submit”

Screen Shot 2015-05-14 at 14.56.03Hapi 3
Pas kësaj në email adresën që e keni shënuar në hapin e dytë, e gjeni një email nga “World Travel Awards” ku duhet të klikoni në vegzën e dërguar nga ta për të verifikuar llogarinë e hapur. Pasi të verifikoni adresën klikoni në “Click here to start voting.”

Screen Shot 2015-05-14 at 15.01.07

Hapi 4
Zgjedhni regjionin duke klikuar në Europe.Screen Shot 2015-05-14 at 15.02.01Hapi 5
Zgjedhni kategorinë “Europe’s Leading Airport

Screen Shot 2015-05-14 at 15.09.30

Hapi 6
Zgjedhni Aeroportin e Prishtinës me emrin “Prishtina International Airport Adem Jashari”

 

Screen Shot 2015-05-14 at 15.10.05
Me kaq përfundoi votimi. Ju faleminderit nga stafi i Aeroportit të Prishtinës Adem Jashari!

Qysh me largu ngjitësin nga lëkura?

Qysh me i ditë ushqimet që përmirësojnë tretjen?