Qysh me verifiku Facebook Page?

Figurat e njohura publike dhe faqet e ndryshme në Facebook që kanë numër të madh të ndjekësve e kanë mundësinë të verifikohen nga Facebook si faqe autentike zyrtare.
verifiko facebook fanpage
Profilet dhe faqet e verifikuara kanë simbolin “tick” pranë emrit 

Procesin e verifikimit të profileve për figurat publike e ka lehtësuar aplikacioni Facebook Mentions. Ky aplikacion momentalisht është i disponueshëm vetëm në platformën iOS, dhe për ta shkarkuar duhet ta keni të konfiguruar marketin amerikan në iOS paisjen tuaj.

Aplikacionin mund ta shkarkoni edhe direkt nga ky link:
https://itunes.apple.com/us/app/facebook-mentions/id894913642?mt=8

Pasi ta hapni aplikacionin Facebook Mentions, klikoni Get Started:verifiko facebook page

Zgjedhni opcionin My page isn’t verified…
verifiko facebook fanpage

Ky opcion do t’ju dërgoj tek formulari ku duhet t’i vendosni të dhënat e sakta për të parashtruar kërkesën për verifikim të profilit.

Klikoni këtu për ta plotësuar formularin!

verifikimi facebook fanpage

*Nëpërmjet kësaj forme mund të aplikoni për verifikim të profileve për figura publike (aktor, muzikant, gazetar, politikan, etj). Kërkesat për verifikim të faqeve të bizneseve apo të kategorive tjera nuk do të merren parasysh.

 • Donat

  PO KTU NE TELE PO MA QET QE SBON VEQ ME ISOS 7.0 A ME 6.0 SPE PRANON??

 • jj

  Kush po ma jep nji accont prej wendewe tjera se prej nMK spo muj me marr ket app

 • sadri qengaj

  qysh muj me verifiku nje faqe

 • vebi

  qyshe muj me i qele videot e postuara ne face bok

 • Bossi

  Qysh me haku facebookd

 • ilaz

  Po ju shkruaj permas te nje email adrese te shokut tim dhe dua te kerkoj ndihm se si e kam hapur nje emailadres ne fac, kur e kam mbyllur mu nuk kam mundur me hap se e kisha harruar edhe emailin dhe pasvortin. Emailadresa eshte ne emrin tim Pellazg Krasniqi. Si mundem ta kethej perseri kete emailadres ne fac.

 • “>

  “>

 • Kejvi

  Un e shkarkova programin e plotsova tabelen po se di qka do ndodh :/

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?