Qysh Me Vendos Reklama Adsense ne Faqen e Pare te WordPressit?

Faqja kryesore apo indexi eshte faqja e pare e cila shfaqet kur dikush shkruan web adresen tuaj, psh. http://www.qysh.me/

Eshte e rendesishme qe reklamat adsense te vendosen ne faqen e pare, pasi qe faqja e pare eshte ajo qe klikohet me se shumti dhe merr me shume vizita.

Per ta vendosur nje reklame adsense ne faqen e pare te blogut tuaj, se pari duhet te kyqeni ne panelin e adminit ne WordPress.

Ne meny kryesore qe gjendet ne anen e majte, kerkoni per opcionin Appearance – Editor.

Klikoni ne editor, dhe me pas klikoni ne pjesen Main Index Template (Index.php)

Shtypni tastet Ctrl+F dhe kerkoni per kete pjese te kodit

Pasi ta gjeni kete pjese te kodit, mbi te vendosni kodin

Tani kodi juaj do te duket keshtu:

Vadhoni me pjesen e dyte te editimit. Shtypni tastet Ctrl+F dhe kerkoni per kete pjese te kodit dhe mbi te vendosni kodin

Pra ne fund te duket keshtu

Dhe ne editimin e trete dhe te fundit duhet te vendosni pjesen e kodit te reklames adsense ne mes te ketyre dy kodeve

VENDOSNI KODIN TUAJ ADSENSE KETU

Ruani ndryshimet per te perfunduar.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?