Qysh me vendos Logo dhe informat ne System Properties?

E gjejm njo logo te vogel, dhe e ruajm me emrin “oemlogo.bmp” – pa thojza.
Pastaj shkojme > my computer> local disk :C >Windows >System 32> dhe e vendosim foton me emrin oemlogo.bmp aty
pastaj e hapim notepadin dhe e qesim kete pjese te kodit:

[General]
Manufacturer=qysh.me computers
Model=performancat

[Support Information]
Line1=Systemi Qysh.me
Line2=Vizito ~> www.qysh.me
Line3=www.youtube.com/erandi1993
pastaj e ruajm me oeminfo.ini , e ruajm ne :C/Windows/system32.

Dhe ja perfundimi :

 • Anon

  A bon ky sen per Win7 !?

 • Anon

  A bon ky sen per Win7 !?

 • l

  ku me gjet qita system properties ?

  • sabri hakuli

   Te My Computers e trus mausin e djatht edhe shkon te e fundit edhe e gjon

 • l

  ku me gjet qita system properties ?

  • sabri hakuli

   Te My Computers e trus mausin e djatht edhe shkon te e fundit edhe e gjon

 • Beli

  shum e fort koka FLm

 • Beli

  shum e fort koka FLm

 • Sabri Hakuli

  Qysh me ja lon emrin notepadit

 • Sabri Hakuli

  Qysh me ja lon emrin notepadit

 • timmi

  llogon duheni me bo 160 x 90 pixela me ju dal mir se nese e boni ma te madhe nuk ju del krejtt llogo flm shum erandi 1993

 • timmi

  llogon duheni me bo 160 x 90 pixela me ju dal mir se nese e boni ma te madhe nuk ju del krejtt llogo flm shum erandi 1993

 • saqip

  a keni mundesi te me qoni linkun per te shikuar se keshtu spe marr vesh nese kini mundesi me qoni linkun e vineos nese e gjeni ju lutem

  • saqip

   ju lutem ma gjini linkun

 • saqip

  a keni mundesi te me qoni linkun per te shikuar se keshtu spe marr vesh nese kini mundesi me qoni linkun e vineos nese e gjeni ju lutem

  • saqip

   ju lutem ma gjini linkun

Qysh me përdorë Instagramin në Windows 8?

Qysh me vendos Logo dhe informat ne System Properties?