Qysh me vendos fotografi në Facebook direkt nga linku i fotografisë?

Për ta vendosur në Facebook një fotografi interesante që e keni parë diku në ndonjë faqe në internet, së pari duhet ta shkarkoni atë fotografi në kompjuter dhe më pas ta vendosni në timeline-in tuaj duke e ngarkuar nga kompjuteri.

Qysh me vendos fotografi në Facebook direkt nga linku i fotografisë

Në vazhdim do të mund të mësoni një metodë shumë të thjesht me të cilën mund të vendosni fotografi në Facebook, drejtpërdrejt nga linku i fotografisë.

Hapi 1:
Kopjoni linkun e fotografisë, p.sh.: http://i.imgur.com/EB8fr.png

Hapi 2:
Në Facebook klikoni Add Photo / Video , Upload Photo / Video:

Hapi 3:
Ne dritaren qe hapet per te ngarkuar fotografine nga kompjuteri, vendosni linkun e kopjuar dhe klikoni Open.

 • v

  Ky na ishte ni zbulim epokal

 • v

  Ky na ishte ni zbulim epokal

 • Menti

  wowo kte nuk e dishim -_-

 • Menti

  wowo kte nuk e dishim -_-

 • ahahh qa na keni treguu

 • ahahh qa na keni treguu

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?