Qysh me u regjistru në MAXI Hipermarket për blerje online?

MAXI Hipermarket tani ofron mundësinë që të bleni online në e-shop.

MAXI Hipermarket

Për t’u regjistruar në e-shop, vizitoni www.maxiks.com  dhe klikoni mbi tekstin klient i ri:
Qysh me u regjistru ne Maxi Hipermarket per blerje online

Shkruani të gjitha të dhënat që kërkohen dhe klikoni Regjistrohu:
blej online ne maxi hipermarket

  • merita

    Jeni ma tmirett

Qysh me largu ngjitësin nga lëkura?

Qysh me i ditë ushqimet që përmirësojnë tretjen?