Qysh me u bo shkrimtar?

67Hapi 1
Para së gjithash, shkruani në lidhje me diçka që e doni.

Hapi 2
Bëhuni përshkrues sa më shumë të jetë e mundur.

Hapi 3
Lexoni shumë libra.

Hapi 4
Ndani me të tjerët punën tuaj.

Hapi 5
Përdorni ndonjë kritikë të ashpër për të përmirësuar shkrimin tuaj.

Hapi 6
Shkruani rregullisht të paktën 30 minuta në ditë.

  • mariana

    pershendetje jam nje vajze nga korca,mua me pelqen shum te krijoj dhe poezit e mia i ndaj me poete te tjere ne fb,nuk di cfare hapi te hedh do doja qe krijimet e mia mos mbeten thjesht doreshkrime ne sirtar do doja ti botoja por si?ju lutem mund te me jepni ndonje keshill.

Qysh me kuptu pasqyrimin matematik?

Qysh me kuptu ligjin e thyerjes së dritës?