Qysh me u bo i dëgjueshëm në familje?

5

Hapi 1
Bëhuni në atë pozitë ku jeni të gatshëm të dëgjoni familjen tuaj apo një anëtar të familjes suaj veqanërisht.

Hapi 2
Gjeni kohën e duhur për të dëshmuar veten tuaj.

Hapi 3
Bëni pyetje në lidhje me temën që është folur dhe shprehur. Kjo do të tregojë se ju jeni të interesuar në këtë temë dhe që ju doni të dini më shumë.

Hapi 4
Shprehuni, familja juaj e njeh rrugën përmes së cilës veproni dhe kjo është ajo që ata e duan për ju.

Hapi 5
Bëni punë vullnetarisht për të dëshmuar se sa jeni në gjendje të bashkëpunoni me familjen tuaj.

  • [email protected]

    Smuj i foli me qet si fmive hiq vetem ju bertas ni fjal qi tma folin mu doket shum e ran smuj i baj hiq

Qysh me pasuru edukimin e Fëmiut?

Qysh me pergatit Fëmiun për ditën e parë në Shkollë apo Çerdhe?