Qysh me u bo agjent i udhëtimit?

84

Për tu bërë agjent i udhëtimit nuk do të thotë që gjithmonë duhet të studioni, mund ta bëni edhe më thjeshtë.

Hapi 1
Duhet të keni diplomën e shkollës së mesme, qfardo drejtimi që keni ndjekur.

Hapi 2
Ndjekni ligjërata në planifikimin e udhëtimit, regjistrohuni në ndonjë kurs disa mujor.

Hapi 3
Merrni një diplomë apo certifikatë në lëmin e udhëtimit dhe turizmit pasi të përfundoni kursin.

Hapi 4
Merrni lejen e punës, i’u duhet një licensë për të ushtruar këtë biznes.

  • Gresa

    Me falni a keni ndonje informat se si mun the punesohem si Stjuardes, edhe pse e kam pasaporten e Kosoves ?

Qysh me u bë femër e suksesshme?

Qysh me folë pa pare?