Qysh me u bo adoleshent i suksesshëm?

87755

Hapi 1
Bëhuni i shoqërueshëm, krijoni kontakte të cilat i’u ndihmojnë të depërtoni më lehtë.

Hapi 2
Gjeni një punë, kjo do t’ju bëjë më të arritshëm në shoqëri.

Hapi 3
Kurseni para, për tu bërë i suksesshëm duhet keni të ardhura dhe kursime.

Hapi 4
Mësoni vozitjen, jo çdo adoleshent ka privilegjin të vozisë.

Hapi 5
Vazhdoni shkollimin, universiteti është hapi më i madh drejt suksesit.

  • arjeta

    (Y)

Qysh me i ditё pёrfitimet nga llaku i flokёve?

Qysh me përgaditë kremë me aloe vera?