Qysh Me Shtu Efektin e Renies se Bores ne Blogun Tuaj?

Efekti i renies se bores neper web faqe te ndryshme te jep edhe me shume ndjesine e dimrit. Nese keni blog personal, atehere duke zbatuar hapat ne vazhdim do te mund ta beni kete edhe ne faqen tuaj.

Se pari kycuni ne Dashboard ne blogun tuaj.

Ne dashboard klikoni mbi “More Options” dhe me pas “Layout”

Tani ne layout te faqes se re klikoni “Add a Gadget”,  nje pop-up dritare do te hapet dhe klikoni mbi simbolin + afer “HTML/JavaScript”.
Vendosni kodin e meposhtem dhe me pas klikoni Save.
<script src="http://snow-effect.googlecode.com/files
/snow.js" type="text/javascript"></script>

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?