Qysh me shtu efektin 3D “me ujë” në iOS 8?

Në qoftë se jeni një fans i sistemit operativ të Apple iOS, dhe e keni bërë atë “jailbreak”, mund të jeni të familjarizuar me këtë efekt, 3D të ujit duke valëzuar, në prapavijë.

Aplikacioni AquaBord është në pajisje qe një kohë të gjatë, duke startuar me iOS 5, por derisa me versionet e azhurnuara më par të iOS-it, ka mbajtur ritmin, me këtë të fundit është vonuar paksa.

Ky aplikacion tani ofron 10 mënyra të ndryshme të animacioneve, si valë deti, turbulenca e shumë të tjera.

AquaBord pasi të instalohet ofron mundësinë për të zgjedhur cilat efekte doni t’i përdorni, shpejtësinë e animacionit, dhe se ku duhet të shfaqen.

 

Qysh me shtu efektin 3D “me ujë” në iOS 8 3 Qysh me shtu efektin 3D “me ujë” në iOS 8 2

Qysh me kriju restore në iPhone?