Qysh me shiku nese e keni fituar Lotarine Amerikane?

2016-Diversity-Visa-Program Lotaria AmerikaneNese keni aplikuar per lotarine e nenshtetesise amerikane nga ky moment mund te shikoni pergjigjiet ne faqe zyrtare qe kane publikuar ketu: www.dvlottery.state.gov

Aty do te hapet kjo faqe:

Screen Shot 2015-05-06 at 10.24.24 AM

Klikojme ketu: http://www.dvlottery.state.gov/ESC/

Dhe i mbushim hapesirat sipas formes qe e kemi nga koha e aplikimit qe duket keshtu:

 

2016-Diversity-Visa-Program Lotaria AmerikaneDhe vazhdojme me plotesimin e hapesirave me infromatat tona:Lotaria Amerikane

Kur te klikojme ne Submit shkojme ne faqen ku na del rezultati:Lotaria Amerikane

Ps: Na tregoni pergjigjet qe do merrni.

 

Qysh me largu ngjitësin nga lëkura?

Qysh me i ditë ushqimet që përmirësojnë tretjen?