Qysh me shiku filma torrent online?

Një website i ri i quajtur Joker.org lejon përdoruesit të shikojnë filma online vetëm duket vendosur linkun e torrentit në faqe, dhe filmi fillon menjëherë.

Hapni një website ku mund të gjeni filma torrent, për shembull kat.ph dhe zgjedhni një film:shiko filma onlineTe butoni Download Torrent klikoni me tastin e djathtë dhe zgjedhni Copy link adress:torrent film online

 

Hapni faqen Joker.org dhe vendosni linkun e kopjuar:
linku i filmit online

Filmi fillon automatikisht:
filma online me titra

Shikim të këndshëm!

 

 

 

 • Qlirim

  Mue po ma qet me shkru 1 email adress shka duhet me ba

  • Mickoja

   E kane mbyll kete faqe, nuk eshte funksionale.

 • ardian

  edhe mu po ma qet po badihavan ja bona follow like share faqe ma pldh skam paaaaaaaaaa

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?