Qysh me rezervu Emrin Tregtar (Trademark)?

Fletëparaqitja për rezervimin e emrit tregtar

  •  Marrëveshja për shfrytëzimin e Emrit tregtar,
  •  Leja e njoftimit ose pasaporta,
  •  Pagesa në vlerë prej 5 euro në dobi të Zyrës së Regjistrimit.

(Kjo vlen vetem per Kosove)

  • teuta beshiri kajtazi

    ne deshirojm ta hapim nji depo te pijeve ne kosov pija asht prodjim i zvicres ju lutem na tregoni ecurin deri te arritja e keti qellimi qa na duhet prej dokumentacioni ku duhet ti marrim si ta prezentojm artikullin si dhe me ken te kontaktojm ne kosov si te udhheqim nji dekustacion me ket pije a duhet te kem leje nga ministria per tregti interancionale ne kosov ,na udhezoni per te gjitha format e mundshme qe ky projekt te realizohet me sukses ,ne presim nji pergjegjje nga ju ne imelin ton

Qysh me u bë femër e suksesshme?

Qysh me folë pa pare?