Qysh me qenë më i shëndetshëm për 14 ditë?

1.Mënjanoni udhëtimin me veturë, përveq në vende ku nuk mund të ecni këmbë.

Duke ecur më shumë humbni peshë, minimizoni nivelin e stresit dhe do të jeni në gjendje humori më të mirë.

shendet 1

2.Bëni një planë javor për të ditur se sa kohë keni qdo ditë për të ushtruar, dhe përmbajuni këtij plani.

shendet 2

3.Duke mbajtur një dietë të pasur me fruta dhe perime keni më shumë gjasë të humbni peshë.

Gjithashtu, me këtë lloj diete i siguroni trupit vlerat ushqimore të nevojshme për trupin.

shendet 3

4.Eleminoni ushqimet e shpejta, të yndyrshme dhe të mbushura me sheqerna të cilat janë të dëmshme për trupin dhe shëndetin tuaj.

Cropped Image Of Woman Holding Burger

5.Është shumë e rëndësishme të flini mjaftueshëm për të mbajtur shëndetin.

Për persona të rritur qdo natë duhet të bëhen 6-9 orë gjumë.

 

shendet 5

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?