Qysh Me Publiku nje Logo ne Faqen Logo.al?

Logo.al është faqe e re e cila ju ofron mundësi të ndani logot tuaja me të tjerët dhe është një vend i mirë për të ekspozuar dhe promovuar punën tuaj. Publikimi i logos suaj në këtë faqe është mjaft i thjeshtë, mjafton të shkoni në faqen logo.al, të klikoni në Upload logo dhe të ndiqni 3 hapat e thjeshtë që janë të përshkruar shumë qartë.

Formatet të cilat pranohen nga faqja janë .CDR dhe .EPS dhe jo më të mëdha se 5 MB.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?