Qysh Me Pre nje Video ne YouTube?

Ne disa raste pasi ta ngarkoni videon ne YouTube i vereni disa pjese te videos te cilat nuk ju pelqejne. Ne vend te editimin te videos ne kompjuterin tuaj dhe ringarkimit te serishem ne YouTube, ju mund ti preni pjeset e panevojshme  te videos menjehere ne YouTube.Kyquni ne YouTube me llogarine tuaj.

Shkoni te My Account -> Videos.

Gjeni videon te e cila deshironi ti preni pjeset e caktuara, dhe klikoni Edit video

 

Ne dritaren Edit video zgjedhni Quick Fixes, me pas zgjedhni opcionin Trim.

Tani mund ti levizni dy shiritat per fillimin dhe fundin e videos.

Pasi te perfundoni klikoni butonin Done.

Klikoni butonin Save ne anen e djathte larte te dritares. Nese deshironi qe kete pjese ta ruani si video te re, klikoni shigjeten e vogel dhe me pas zgjedhni opcionin Save As.

Nese deshironi ta ktheni videon si me pare, klikoni butonin Revert to Original.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?