Qysh me planifiku dasmën tuaj?

1

Gjëra që ju duhen: Hulumtimi është çelësi. Më shumë hulumtime do të ju ndihmonin që të niheni dhe të kuptoni botën e planifikimit të dasmës.

2

Natyrisht, do të ishte përparësi për ju nëse jeni kompetent në marketing dhe reklama.

3

Aftësitë negociuese janë një atribut thelbësor për të bërë një projekt dasme. Ju duhet të jeni në gjendje të hulumtoni dhe të punoni për secilin detaj për të realizuar më të mirën.

4

Ju duhet të jeni të aftë me një varg të programeve kompjuterike ( Office, Photoshop, Dreamweaver, Illustrator ).

5

Duhet të keni një natyrë të hapur me aftësi të mira komunikuese. Duhet të jeni në gjendje të komunikoni dhe të merrni ide nga persona të ndryshëm.


 


6

Shfaqni një dhunti krijuese dhe artistike për detaje.

7

Menaxhoni stresin duke përdorur aftësitë tuaja.


8

Oh po, jeni optimistë dhe pozitiv.


   

Qysh me kriju pemë të krishtlindjeve si dekorim?

Qysh me u përgaditë për festat e fundvitit?