Qysh me përshpejtu rritjen e flokëve?

Për të përshpejtuar rritjen e flokëve të shëndetshme dhe me ndriqim e gjitha që duhet të bëni është të merrni 2-3 qepë të mëdha, ti grini dhe të nxirrni lëngun nga ato.

floke 3

Me lëngun e nxjerrur masazhoni lëkurën e kokës dhe lëreni të veprojë përafërisht gjysmë ore.

floke 2

Shpërlani pastaj flokët si zakonisht.

Kjo metodë preferohet të aplikohet 2-3 herë në muaj.

Qepa është shumë efektive në zgjatjen dhe në rikthimin e shëndetit dhe ndriqimit të flokëve sepse përmban squfur, i cili stimulon prodhimit e kollagjenit.

floke 2

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?