Qysh Me Permiresu Kualitetin e Video Thirrjeve ne Skype?

Bisedat me video thirrje ne Skype jane te mrekullueshme pasi qe kualiteti i zerit dhe i fotografise eshte mjafte i mire, por eshte e mundshme qe ta permiresoni kualitetin e video thirrjeve edhe me shume.

Se pari duhet te shkoni te folderi ku e keni te instaluar programin Skype (ne “Documents and Settings”) dhe gjeni fajllin “config.xml”. Hapeni fajllin dhe gjeni pjesen <video>.

Pasi ta keni gjetur, vendosni kodin ne vijim nen pjesen <video> :

<CaptureHeight>480</CaptureHeight>
<CaptureWidth>640</CaptureWidth>
<Device>shkruani llojin e kameres suaj ketu</Device>
<Fps>25</Fps>

Ruajeni fajllin e ndryshuar dhe mbylleni.

Me pas shkarkoni programin ffdshow nga ketu: http://sourceforge.net/projects/ffdshow-tryout/

Keni kujdes se opcioni “Raw video” te jete “all supported”, dhe opcioni “Deinterlacing” ta kete te vendosur tikun.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?