Qysh me përgaditë vezë të mbushura?

Përbërësit:

  • 5 vezë
  • 100 gram proshutë
  • 1 pashtetë pule
  • Gjalpë
  • Majonezë
  • Mustardë
  • Majdanoz
  • Kripë.

Vezët zihen 10 minuta, qërohen dhe priten për së gjati përgjysmë.

Largohen të verdhat e vezëve, shtypen dhe përzihen me proshutën e grirë imët, pashtëtën, pak margarinë.

Shtohet edhe majonezi dhe mustarda.

Me këtë masë mbushen të bardhat e vezëve në hapësirën e të verdhës.

veze

Qysh me largu ngjitësin nga lëkura?

Qysh me i ditë ushqimet që përmirësojnë tretjen?