Qysh me përgaditë sallatë frutash me akullore?

Përbërësit:

  • Akullore me shije të ndryshme
  • Krem i rrahur
  • Pemë të ndryshme
  • Sheqer
  • Lëng limoni

Priten pemët në katrorë, apo forma sipas dëshirës.

Pemëve u shtohet lëng limoni dhe sheqer.

Përzihen pemët dhe vendosen nga 2 lugë në enët apo gotat që dëshirojmë ti shërbejmë dhe mbi pemë shtohet akullorja.

Zbukurojmë me krem të rrahur dhe disa nga pemët e prera.

peme

Qysh me largu ngjitësin nga lëkura?

Qysh me i ditë ushqimet që përmirësojnë tretjen?