Qysh me përgaditë qumësht bajamesh?

Përbërësit:

  • 1 gotë bajame
  • 2 gota ujë të filtruar.

1.Vendosni bajamet në një enë dhe mbusheni enën me ujë të ftohtë.

Mbylleni kapakun dhe vendoseni enën në frigorifer të qëndroj gjatë natës.

qumesht 1

2.Të nesërmen largojeni ujin nga ena dhe shpërlani bajamet dhe vendosni bajamet në një blinder, duke shtuar 2 gota ujë të filtruar.

qumesht 3

3.Përzieni derisa të bëhet një masë e bardhë dhe me shkumë.

qumesht 4

4.Kullojeni masën në një kullojëse djathi.

qumesht 5

5.Vendosni  qumështin e përgaditur në një shishe.

qumesht 6

Qysh me largu ngjitësin nga lëkura?

Qysh me i ditë ushqimet që përmirësojnë tretjen?