Qysh me përgaditë pije për lëkurë të pastër?

Për përgaditjen e kësaj pije e cila pastron lëkurën nevojiten:

  • 3 karrota
  • 1 trangull
  • 2 portokaj
  • ½ banane
  • Pak kanellë.

-Karrota përmban sasi të madhe të vitaminave të cilat rrisin mbrojtjen e trupit ndaj dëmtimit nga rrezet UV, kështu pra mbron lëkurën nga dielli.

lekure 1

-Trangujt janë shumë hidratues, pasi që përmbajtja e tyre është deri në 95% ujë, dhe përmban antioksidantë.

lekure 4

-Portokalli përmban kollagjen, dhe parandalon humbjen e elasticitetit të lëkurës dhe formimin e rrudhave.

lekure 3

-Bananet jo vetëm që i japin pijes shije të mirë, përmbajnë gjithashtu edhe vitamina që kanë efekt antioksidues.

lekure 2

Preni dhe pastroni të gjithë përbërësit, vendosini në mikser derisa të bluhen mirë dhe pijeni.

 

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?