Qysh me përgaditë pastrues për dysheme nga druri?

Përbërësit:

  • 1 gotë uthull
  • 3 gota ujë
  • 10 pika lëng limoni
  • 4-5 pika deterxhent enësh.
  • dysheme 1

Në kovën me të cilën pastrojmë dyshemenë vendosim ujin dhe uthullën.

Pastaj shtojmë lëngun e limonit i cili dezinfekton dyshemenë.

Në fund shtohet edhe deterxhenti i enëve dhe përzihet mirë.

Pastrojmë si zakonisht dyshemenë.

dysheme 2

Qysh me i ditë arsyet e djersitjes gjatë natës?

Qysh me parandalu shfaqjen e alergjisë?