Qysh me përgaditë maskë për flokë me vaj kokosi?

Përbërësit:

  • 1 lugë vaj kokosi
  • 1 lugë mjaltë

Përzieni në një enë përbërësit dhe nëse keni flokë më të gjata apo të trasha, shtoni nga 1 lugë më shumë të dy përbërësve.

Aplikojeni maskën nga rrënjët e në gjithë gjatësinë e flokut.

Lihet maska të veproj për 30-40 minuta.

Pas kësaj kohe lahen flokët si zakonisht.

maske me vaj kokosi

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?