Qysh me përgaditë Gin Tonic?

 1.Mbushni gotën e xhamit me akull.

gin tonic `

2.Shtoni në gotë 60 ml.

gin tonic 2

3.Shtoni 100 ml tonik.

gin tonic 3

4.Shtoni 1 lugë lëng limoni.

gin tonic 4

5.Përzieni dhe zbukuroni me një copë limoni.

gin tonic 5

Qysh me largu ngjitësin nga lëkura?

Qysh me i ditë ushqimet që përmirësojnë tretjen?