Qysh me perdore Selfie Stick-un?

Ja disa menyra interesante dhe kreative per perdorimin e Selfie Stick-ut

  1. Menyre interesante me i kujtu antenat e telefonave celulare.
    selfie-phone
  2. Selfie Vrasje
    selfie-vrasje
  3. Selfie TVselfie-tv
  4. Me mbajte peshen e aparatit se bashku.selfie-shtaga
  5. Me i ndihmu shokut me pi 🙂selfie-perdorimi
  6. vete kruare selfie-kruarje

Qysh me e kursy baterinë në iPhone?

Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone?