Qysh me përdor xhelin për dush?

1.Lëshoni dushin dhe prisni derisa të arrini nxehtësinë që dëshironi.

xheli per trup 1

2.Aplikoni një sasi të xhelit në sfungjer.

xheli per trup 2

3.Fërkoni trupin me sfungjerin me xhel.

xheli per trup 3

4.Shpërlani trupin.

xheli per trup 4

Qysh me largu mykun nga lavatriqja?

Qysh me ditë çfarë i dëmton trëndafilat?