Qysh me përdor Facebook falas në mobil?

IPKO ofron mundësi unike të të pasurit Facebook me vete në çdo kohë, shpejt dhe krejtësisht falas, nga telefoni juaj mobil, nëpërmjet Facebook Zero. Facebook Zero është versioni i thjeshtë i Facebook, ku përmbajtja e tij bazohet vetëm në tekst dhe përparësia e këtij versioni është shpejtësia. Facebook Zero u ofrohet vetëm klientëve të telefonisë mobile IPKO. Mjafton që opsionin e internetit në mobil ta keni të aktivizuar, telefonin të konfiguruar dhe t’i qaseni profilit tuaj të Facebook Zero falas në çdo kohë, nga telefoni mobil.

zero-facebook

Qasja në Facebook Zero mund të bëhet nëpërmjet 3 adresave, zgjidhni cilëndo dhe profili juaj do të hapet brenda pak çasteve:

0.facebook.com
o.facebook.com
zero.facebook.com

Pasi që përmbajtja e Facebook Zero është vetëm tekst, për t’u qasur në ndonjë fotografi/video, apo për të hapur çfarëdo faqeje tjetër jashtë Facebook Zero, duhet të paguani për transferin e MB-së. Para se të kryeni ndonjë klikim jashtë Facebook Zero, do të informoheni.

Përdorimi i Facebook Zero jashtë kufijve të Kosovës, në roaming, tarifohet në bazë të tarifave që operatori i caktuar i ofron për internet në mobil në roaming.

  • E qysh me aktivizu e konfiguru telefonin bre,qeta spe di qysh ?

  • E qysh me aktivizu e konfiguru telefonin bre,qeta spe di qysh ?

  • Besihere

    mua me hargjet para kam zmobile une ? 

  • Besihere

    mua me hargjet para kam zmobile une ? 

Qysh me u bë femër e suksesshme?

Qysh me folë pa pare?