Qysh me përditësu sistemin operativ të Apple Watch?

Përditësimet të Apple Watch janë të ngjajshme me të iPhone apo iPad. Pasi që menaxhimi i Apple Watch bëhet përmes iPhone, sepse i duhet çasje në internet, edhe përditësimi i sistemit operativ të orës duhet të bëhet përmes iPhone.

Hapi 1
Lidheni iPhone në Wi-fi dhe hapeni aplikacionin Apple Watch.

Hapi 2
Prekni të tabin My Watch.

Hapi 3
Prekni në General.

Hapi 4
Prekni në Software Update.

apple watch 1

Hapi 5
Prekni Download and Install.

Hapi 6
Shkruani Passcode të iPhone (nëse veç keni).

Hapi 7
Prekni Agree to the terms and Conditions.

apple watch 2

Hapi 8
Sigurohuni që Apple Watch t’a ketë të mbushur baterinë mbi 50%, apo të jetë e lidhur në rrymë.

Hapi 9
Prekni Install në iPhone, si dhe në Apple Watch.

apple watch 3

Sistemi operativ tash do të shkarkohet dhe pas instalimit pajisja do të ristartohet automatikisht. Mund t’a ndiqni progresin në ekran të Apple Watch.

 

Qysh me kriju restore në iPhone?