Qysh me përcjell eklipsin e Hënës?

Eklipsi i Hënës ndodh kur Toka hedh një hije që bllokon rrezet e diellit që zakonisht bien në sipërfaqen e Hënës. Eklipsi i plotë ndodh kur Dielli, Toka dhe Hëna janë në një vijë, përkatësisht Toka gjendet në mes të Hënës dhe Diellit.

Eklipsin e Hënës që ndodh sot mund ta ndiqni live në këtë link: http://sh.st/yIVkn

  • Geri

    a ka mundesi kur bohen postimet mu dit koha per cilen dit bohet fjal?

    “Eklipsin e Hënës që ndodh sot mund ta ndiqni live në këtë link:”

    A ndodh qe neser me hi ne website prap muj me pa eklipsen?

Qysh me largu ngjitësin nga lëkura?

Qysh me i ditë ushqimet që përmirësojnë tretjen?