Qysh me pastru veturën?

1.Pastroni pjesën e brendshme të veturës me fshesë elektrike.

veture 3

2.Pastroni xhamat me pastrues xhamash pa amoniak dhe një leckë të butë.

veture 2

3.Largoni pluhurin brenda në veturë me një leckë të lagur pak dhe me spërkatës xhamash.

veture 1

Qysh Me Ndeze Makinen?

Qysh Me Nderru Filterin e Ajrit ne Makine?